sunnuntai 31. elokuuta 2014

Keskiaikamarkkinat ja Savonlinnan kirppis

MORJES, menin ja tilasin tuossa juuri kankaita!
Kolmekymppiä, komeita ja nettialennuksesta! Joululahjaideat velloo päässä, ja kaikki materiaali on melkein jo käsissä! En osaa mitään monimutkasia juttuloita vielä tehdä, mutta eikö se niin ole, että tekemällä oppii! : )

Käytiin Savonlinnassa. Siellä koluttiin ensin keskiaikamarkkinat, jotka oli SUPERawesome - käytiin lauantaina saapuessa ja tänään sunnuntaina uudemman kerran ennen kotiinlähtöä!
       Ajattelin, että kun sunnuntaina ei oo mikään kauppa missään ikinä koskaan auki, ni en pääse koluamaan Savonlinnan kirppiksiä tahi sen erikoisliikkeitä. No olihan siellä HOOÄM..., mut onneks löydettiin ainakin kirpputori ja sieltä nappasin mukaani kudetta! Paria kiloa tais tuo möntti lähennellä, et kyllä saapi tehtyä jos jonkinnäköstä!


Ostin sieltä myös pienemmän virkkuukoukun, koska omistan tuon isomman vaan, ja sillä ei oikein tee mitään jos ohuempaa lankaa pitäs työstää. Tai jos korjaa silmukoita, ni tällä hoituu paremmi! Ja onhan se nyt söpön värinen!  JA AI ETTÄ, ostin keskiaikamarkkinoilta neljä söpöä kristallia, joihin oli tehty reiät jo valmiiksi! VAUVAVAU!


hyvää yötä, ootte ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti